Pàgines

dilluns, 18 de maig del 2020

Coreografia de Percussió Corporal! (Tasca pels grups de 3r, 4t, 5è i 6è)

Bon dia a tothom!

Aquest repte és pels grups de 3r, 4t, 5è i 6è!

Com ja vareu veure fent el Ritme de fer Pa, el nostre cos també és un instrument que podem emprar per a fer molta música. Per això, aquesta setmana vos propòs fer una coreografia de PERCUSSIÓ CORPORAL!

La cançó es diu Your tribe speaks English, i el coreògraf de la percsussió corporal que hi surt és el músic Santi Serratosa.

El primer que hem de fer és veure el vídeo, i sobretot escoltar bé la cançó. Aquí ho teniu:


Vos ha agradat? 

Ara que ja l'heu escoltat, el següent que heu de fer és tornar a veure el vídeo però observant molt bé com fan la percussió corporal. Vos n'heu adonat de com fan música copejant-se el cos? Això és la percussió corporal.

Doncs ara, el que heu de fer és aprendre a fer la seqüencia de moviments de la coreografia de percussió corporal. Per a que sigui més fàcil, jo vos recoman que ho aneu fent per parts. Vos deix aquí les parts que hi ha a la cançó, el minut del vídeo que comencen i acaben i el que es fa a cadascuna:

Repetesc: per a que sigui més fàcil, vos recoman que faceu cada part per separat!

També, si hi ha algú que sigui més atrevit o atrevida, vos faig un repte més i ara vos dic: t'atreveixes a canviar la coreografia de la cançó o d'alguna de les parts per una que t'hagis inventat tu?

També vos deix aquí un altre vídeo on també fan la mateixa coreografia de la cançó, però es veu amb més perspectiva, per si algú necessita veure diferent cada part!



En resum,  el que s'ha de fer aquesta setmana és:
     1. Veure el vídeo escoltant bé la cançó.
     2. Tornar a veure el vídeo, fixant-nos en la percussió corporal.
     3. Assajar les diferents parts de la coreografia per separat.
     4. Assajar les diferents de la coreografia seguides.
     5. Quan surti bé, gravar-ho vídeo per entregar la tasca.

Per entregar la tasca, vos heu de gravar en vídeo fent la coreografia i l'heu d'enviar al mail de música, musicasajoveria@gmail.com. Si no vos va bé, recordau que també podeu fer-ho mitjançant Google Drive o We Transfer.

I també vos deix aquí una cançó de regal, del músic Diego Stocco, que no fa música amb el seu cos, sinó gravant diferents sons amb un arbre!



Esper que ho passeu molt bé fent aquesta activitat! Com sempre, si algú té dubtes o algun comentari a fer, em pot escriure per mail o deixar-ho aquí mateix i respondré de seguida que pugui!

Una abraçada!
Domingo. 😊

15 comentaris: